Ce se poate întâmpla când laşi telefonul copilului să se joace. Un puşti de 6 ani și-a comandat mâncare de 1000$ de pe mobilul tatălui: "Mi-era puţin foame!"

Foto: Freepik
Foto: Freepik

O seară obişnuită cu băiețelul lui de 6 ani l-a costat aproape 1000 de dolari pe un bărbat din Statele Unite.

Un băieţel de doar 6 ani a profitat de neatenția tatălui pentru a da comenzi de mâncare de nu mai puțin de 1000 de dolari. Copilul, care spune că îi era puțin foame, a comandat creveți, pizza, sandvișuri, prăjituri şi zeci de cutii cu înghețată, potrivit relatărilor CNN. Iată ce au declarat cei doi pentru sursa citată:

Tatăl: Petrecem puțin timp împreună, tată și fiu. Mama era la film cu prietenele ei. S-a jucat pe telefonul meu pentru aproximativ 30 de minute și nu am suspectat nici o secundă ce urma să facă. Copilul a realizat că îi este puțin foame, așa că a folosit telefonul ca să rezolve această problemă.

Cinci porții mari de creveți, nenumărate sandvișuri, înghețată și cartofi cu chilli și brânză, sarmale de orez în foi de viță...

Copilul: Îmi era atât de foame.

Tatăl: Îți era poftă de pizza în valoare de $539, nu?

Copilul: Da.

Tatăl nu bănuia nimic atunci când curierii au început să vină să livreze mâncare.

Părintele a declarat într-un interviu: Soneria de la ușă nu se mai oprea. Suna non stop. În decurs de 5 minute a comandat mâncare de la toate restaurantele din oraș.

Micuțul de 6 ani și-a pierdut toate economiile

"A trebuit să îi spargem pușculița să luăm banii și să îi explicăm: bancnota asta de $20 acoperă câteva sandvișuri, bancnota asta de $20 acoperă cartofii cu chilli și brânză... " a spus bărbatul. Cum era de aşteptat, copilul a rămas descumpănit: "Mi-a mai rămas un cent." Americanul atrage atenția părinților care își lasă telefoanele copiilor fără să îi supravegheze: "Ai crede că nu o să facă asta chiar copilul tău, că o să intre în aplicația în care intră mereu și nu ai nici o idee..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel