Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 250 ml de kefir zilnic, timp de o lună. Efect miraculos

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 250 ml de kefir zilnic, timp de o lună. Efect miraculos / Foto: Pixabay
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 250 ml de kefir zilnic, timp de o lună. Efect miraculos / Foto: Pixabay

Află în articol ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 250 ml de kefir zilnic, timp de o lună.

Kefirul este un adevărat medicament pentru organism. Simbioza microorganismelor fac din acesta un aliment minunat. Nu este necesar să fii epuizat fizic în sala de gimnastică sau să te înfometezi pentru a slăbi. O femeie susține că  și-a întărit sistemul imunitar și a dat jos câteva kilograme bune pur și simplu consumând kefir timp de 30 de zile, scrie Realitatea.net.

„La numai o săptămâna de când am început să beau kefir, am început să mă simt mult mai bine, metabolismul meu s-a accelerat, și am început să mă simt mult mai energizată. După două săptămâni, am observat că pantalonii au devenit mai puțin ficși pe talie, iar după trei săptămâni slăbisem în mod vizibil în zona burții.”, susține femeia.

Cum se prepară băutura

Femeia susține că după câteva căutări pe internet, și-a procurat fermenți și culturi fungice pentru kefir. Ea și-a înlocuit masa de seară cu o cană din băutura pe care și-a preparat-o după cum urmează: în fiecare seară a strecurat baza de kefir printr-o sită, apoi a ținut-o sub jet de apă rece pentru a îndepărta depozitele de lapte închegat. După spălarea fermenților, femeia i-a transferat într-un borcan de sticlă, iar apoi a turnat peste ei lapte dulce de vacă sau de capră, la temperatura camerei.

Apoi, aceasta a acoperit vasul în care se afla baza de iaurt cu o fașă de bumbac și l-a depozitat într-un loc ferit de lumină timp de 24 de ore. Apoi, a băut kefirul în fiecare seară. 

”Kefirul nu trebuie ținut la lumină sau în frigider. În plus, trebuie să eviți intrarea în contact a fermenților cu obiectele metalice. Folosește doar ustensile din plastic, lemn sau ceramică.”, explică aceasta.

Ea mai susține că deși nu și-a schimbat alimentația de pe timpul zilei, a reușit să slăbească 3 kilograme în trei săptămâni, după ce în fiecare seară a băut câte 250 ml de kefir proaspăt stors. Avantajul ar fi că a slăbit fix unde și-a dorit, în jurul taliei și în zona abdomenului. Dacă în timpul dietei cu kefir excludeți zahărul, sarea, ceaiul negru, cafeaua și alimentele grase, s-ar putea să slăbiți și până la 5 kilograme în doar 7 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel