Ce se întâmplă de mâine - 1 IULIE. Elena Cristian: Situația va fi și mai grea. Una dintre cele mai importante zile

Elena Cristian, jurnalist DC Business, a explicat de ce ziua de 1 iulie 2020 este foarte importantă pentru români, dar și pentru viitorul economiei din România. 

Elena Cristian, jurnalist DC Business, a fost întrebată în direct la România TV ce se va întâmpla în România începând de mâine, în contextul în care autoritățile anunță noi măsuri privind pandemia de coronavirus, dar și un plan de relaxare economică. 

”Mâine este una dintre cele mai importante zile din ultimele trei luni pentru că mâine seară se lansează, din câte știu eu, programul de relansare economică, suntem cu toții curioși cum va fi ajutată economia în perioada următoare, care vor fi resursele, care vor fi măsurile și dacă se va face ceva concret, ancorat la realitatea din țară, dar și cea din Europa. Tot mâine se înăspresc anumite reguli. În loc de mult așteptata relaxare, vom avea o nerelaxare. Multe dintre afacerile care trebuiau să pornească nu pornesc. Ba dimpotrivă, lucrurile s-au mai limitat în anumite zone. (...) oricum există o dispută între instituțiile de forță din țara asta, fiecare făcând cu totul altceva. Situația va fi și mai grea, din punctul ăsta de vedere, iar cred că de mâine lucrurile vor fi văzute dintr-o altă perspectivă economică”, a declarat Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel