EXCLUSIV  Ce se întâmplă dacă ajunge Cîţu preşedinte PNL. Ciuvică: Va crede că este şmecher

Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu

Mugur Ciuvică a vorbit despre posibilitatea ca premierul Florin Cîțu să ajungă președintele PNL.

"Nu are niciun fel de importanță pentru noi, cetăţenii, cine va fi preşedinte la PNL pentru că nu se va schimba nimic în viaţa noastră. Bugetele vor fi la fel de proaste, administraţiile la fel de proaste, primăriile la fel de proaste. Viaţa noastră va fi la fel de chinuită. Nu vor creşte pensii, nu vor creşte salarii, nu vor creşte afaceri decât pentru anumiţi șmecheri, nu se vor construi autostrăzi, spitale. Ce mi-e Cîțu, ce mi-e Orban, ce mi-e oricine vreţi dvs din PNL", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Deferiţi mass-media, de la DCnews.

"Văd şi eu frăsuiala asta cu Iohannis. E nu înţeleg de ce nu i-a convenit lui Iohannis situaţia de acum pentru că e altă teorie, la fel de simplă, ca cea cu pierderea puterii în momentul în care dai dovadă de slăbiciune, când eşti şef de sistem din ăsta mafiot sau anti-mafiot sau birocratic cum e în România, e chestia asta: ce îi trebuie să îl pună pe Cîțu preşedinte la PNL şi prim-ministru? Se pot întâmpla multe lucruri, dar cel mai sigur este că i se va umfla capul lui Cîțu şi va crede că este şmecher pentru că ştiţi foarte bine că, în realitate, în România, cea mai mare putere o are prim-ministrul. S-a văzut asta în 30 de ani" a mai spus Mugur Ciuvică.

"Voi câștiga, nu există altă variantă"

În urmă cu o săptămână, Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la președinția PNL.

"Fac acest anunț important pentru partid, România și pentru mine.  Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc celor care au crezut în mine. În octombrie 2016 am hotârât să intru în politică. Liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL”, spunea Florin Cîțu.

Premierul îl va contracandida pe Ludovic Orban, actualul președinte al PNL și președintele Camerei Deputaților. Cîțu este de părere că PNL are nevoie de un suflu nou. "Voi câștiga, nu există altă variantă”, a mai declarat acesta privind competiția cu Ludovic Orban.

Emisiunea completă, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel