Ce se întâmplă cu pensiile după 6 decembrie. Câciu: Cea mai realistă variantă. Cei care nu pot să facă bani o să stau să îi ajut

Adrian Câciu a explicat cum ar putea crește economia României dacă sunt majorate pensiile. 

Adrian Câciu a fost întrebat în direct la România TV care este cea mai realistă variantă în ceea ce privește majorarea pensiilor, după data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare. 

”Cea mai realistă variantă este cea prezentată de PSD. Nu că-i PSD, a prezentat legea pensiilor, asta spune legea pensiilor în vigoare. Noi nu trebuie să ținem cont că avem un deficit mare ca și cum asta ar fi o opreliște pentru a majora pensiile. Pensiile cresc consumul. Noi am creat acest deficit. Am avut o gestiune proastă, execrabilă a finanțelor publice ale României. Pentru cei care nu pot să facă bani o să stau să îi ajut să nu mai fie deficite, dar discutăm de pensii în spectrul cererii de consum. Economia României este bazată pe consum. În momentul în care banii aceștia se duc în consum atunci toată economia crește. Dacă dai bani la firme să plătești costul de stocare, dai banii degeaba, în schimb dacă dai banii la oameni ca să cumpere bunurile de la firme atunci stimulezi economia”, a declarat Adrian Câciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel