Ce se întâmplă cu Liga Campionilor. Scenariile UEFA

UEFA "studiază toate opţiunile" referitoare la calendarul şi formatul Ligii Campionilor, competiţie întreruptă la mijlocul lui martie din cauza pandemiei de coronavirus, a afirmat vineri instanţa fotbalului european, în condiţiile în care presa evocă o posibilă schimbare a locului de desfăşurare a finalei, prevăzută la Istanbul.

"Studiem toate opţiunile referitoare la calendar şi la formatul competiţiei prin intermediul grupului de lucru din care fac parte cluburile, ligile şi asociaţiile naţionale", a indicat un purtător de cuvânt al UEFA. "Deocamdată nu a fost luată nicio decizie, însă aceasta ar urma să se întâmple la comitetul executiv de pe 17 iunie", a declarat el.

Sky Italia a anunţat vineri că UEFA analizează posibilitatea finalizării actualei ediţii a Ligii Campionilor în Germania, iar postul spaniol de radio Cadena Cope a menţionat ca posibilă soluţie de avarie Lisabona. Tot vineri, New York Times a scris că finala ar putea să nu se mai joace la Istanbul, iar UEFA ar lua în calcul mai multe oraşe ca alternativă şi ar urma să aibă discuţii cu instanţele din Turcia, scrie AFP.

Potrivit New York Times, dacă acest meci nu se va mai desfăşura la Istanbul, metropola turcă ar putea primi, ca o compensaţie, organizarea unei ediţii viitoare a finalei competiţiei. UEFA speră să încheie sezonul de Liga Campionilor "la sfârşitul lunii august", a confirmat săptămâna trecută Aleksander Ceferin, preşedintele forului fotbalistic european, într-un interviu publicat de ziarul portughez Record. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel