Ce se întâmplă cu grădinițele și creșele. Andronescu a făcut anunțul

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Contactată telefonic de Realitatea TV, Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut câteva precizări despre situația grădinițelor și a creșelor din 2019.

Întrebată de moderatoarea de la Realitatea TV dacă se vor putea respecta promisiunile din campania electorală, adică 2500 de creșe și grădinițe până la finalul anului 2019, Ecaterina Andronescu a răspuns: "Sunt câteva lucruri de care cred că suntem vinovați că nu le-am comunicat. Construcția de grădinițe și școli se realizează din mai multe programe. Din PNDL 1 și PNDL 2 se află în curs de desfășurare 1041 de școli (în PNDL 1) și 2213 de școli (în PNDL 2). Nu se pune problema să nu îndeplinim promisiunea, ci dimpotrivă.

Vom avea mai mult de 2500 de creșe și grădinițe


"Dacă din mediul privat vor veni investitori și pentru gradinițele cu program sportiv, atunci, fără îndoială, nu se mai pune problema că nu vom avea grădinițe.

VEZI ȘI Imagini revoltătoare în tren. Sparg semințe si aruncă toate cojile pe jos: "Nu ne mai facem bine nici în 100 de ani"

Până la finalul anului 2019, vom avea mai mult de 2500 de creșe și grădinițe. La PNDL 1, cu 1041 de școli, și PNDL 2, cu 2213 de școli, adăugăm cele 318 de grădinițe. Deci nu se pune problema să nu avem", a declarat Ministrul Educației.

CITEȘTE ȘI Stenograme Oradea. DNA, reacție oficială după înregistrările BOMBĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel