Ce se întâmplă cu cei şase copii ai cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt

brad-Angelina
brad-Angelina

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor şase copii.

Actorii americani Angelina Jolie (41 de ani) şi Brad Pitt (52 de ani) au semnat o înţelegere care stabileşte că artista va avea custodia deplină a celor şase copii ai cuplului, trei adoptaţi – Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani) – şi trei biologici – Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

În document, semnat în urmă cu o săptămână, se mai menţionează că Brad Pitt va avea parte de „vizite terapeutice", fără a fi foarte clare condiţiile în care se vor desfăşura întâlnirile actorului cu copiii săi. În declaraţia pentru People făcută prin intermediul unui reprezentant, Jolie precizează că această decizie a fost luată după ce au fost consultaţi mai mulţi experţi în parenting.

„Putem confirma faptul că experţi în creşterea copilului au încurajat un contract legal acceptat şi semnat de ambele părţi în urmă cu o săptămână. Potrivit acestei înţelegeri, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei lor şi vor continua «vizitele terapeutice» cu tatăl lor. Acest lucru a fost hotărât de experţi ca fiind în interesul copiilor", se arată în document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel