Ce se întâmplă atunci când nu mergi la vot

La o simplă căutare pe Google, aflăm că sunt bloggeri care îi încurajează pe oameni să meargă la vot, dar și bloggeri care le transmit românilor să stea acasă pentru că votul lor nu contează.

Din prima categorie face parte și Robin Molnar care îi învită pe oameni să iasă din casele lor și să meargă la vot pe data de 25 mai. De ce? Pentru că atunci când românii nu ies la vot, sunt îngroșate rândurile electorale și nimic mai mult.

"Nu mă interesează cu cine votezi. Nu mă privește care-ți sunt viziunile politice. Îmi asum statutul de om de dreapta, dar mai mult îmi asum statutul de cetățean. Așa că te rog, ca să împingem țara înainte, chiar te rog frumos să mergi la vot. Democrația se bazează pe vot. Societatea se bazează pe vot. Țara se bazează pe vot. Știți pe ce se bazează hoția politică? Pe non-participare electorală. Pe ne-mers la vot.

Gândește-te, în douăzeci și cinci de ani de tranziție, singurul partid care și-a sporit mereu baza electorală este cel al dezamăgiților de USL, de PSD, de PDL, de PNL, de UDMR, de PCR, de PP-DD, de FSN, de PC, de PD, de PCR... Ceea ce înseamnă că, dacă nu mergi la vot, le îngrași lor rândurile electorale. După ce te-au dezamăgit. După ce te-au mințit. După ce și-au bătut joc de banii tăi. Și te-au umilit în spitale. Și la cozi. Și la administrațiile financiare. Și peste tot. Du-te la vot!", a scris Robin Molnar pe blogul personal.

VEZI ȘI: Alegerile europarlamentare au început. Cine sunt primii chemați la vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel