Mircea Geoană: Ilie Sârbu a avut dreptate!

Senatorul PSD Mircea Geoană a anunțat, miercuri, ce scop și-a fixat în privința alegerilor prezidențiale 2014.

Citește și: PSD, congres într-o bază militară. Ce spune Ilie Sârbu

Mircea Geoană a declarat că scopul său este ca un membru PSD să câștige Președinția României.

"Important este ca un PSD-ist să câștige Președinția României. Este scopul meu principal în 2014. (...) Vreau să evităm ceea ce ne-a împiedicat în 2004 și 2009 să câștigăm Președinția României și dacă colegii de la UNPR doresc să participe la alegerile interne, au o cale pe care noi am mai evocat-o cu dânșii, fuziunea cu PSD, și din interior pot să se pronunțe, să voteze și să-și exprime o opinie sau alta. Nu cred că este nici util și nici colegial să pui un fel de presiune din exterior asupra deciziei suverane pe care PSD trebuie să o ia, Victor Ponta, eu, colegii noștri și nu cred că domnul Oprea (Gabriel Oprea, președintele UNPR — n.r.) cel puțin despre discuția despre candidatul PSD are un rol deosebit", a declarat social-democratul, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Mircea Geoană a adăugat că după ce PSD va stabili candidatul, va fi nevoie de coaliție, parteneri și aliați.

"Vom decide la Orăștie care este calea de urmat, ce fel de model de alegeri interne vom aplica și vom lua o decizie colegială. Nu văd niciun fel de risc, de fractură reală în PSD. Și Ilie Sârbu, colegul meu din Senat, a avut dreptate în comentariul de astăzi. Partidul este mult prea puternic, mult prea matur, mult prea conștient de importanța alegerilor prezidențiale pentru a intra într-un concurs distructiv de frumusețe", a mai afirmat senatorul PSD.

Vezi și: Averile candidaților la alegerile prezidențiale 2014. "Unii aleg să aibă șase case și alții preferă o monstruozitate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel