Urmărește emisiunea live



Ce salarii au angajații Lidl

Lidl a dat publicității salariile angajaților. 

Potrivit noii grile, salariul unui vânzător și al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse. De la 1 octombrie, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câștigă peste 2199 de lei brut, sumă ce include valoarea bonurilor de masă.

Salariile angajațiilor Lidl cresc constant în primii trei ani de activitate în companie.  Același sistem progresiv îl are retailer-ul și în ceea ce privește zilele de concediu. Un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea și de 25 în al treilea. 

[citeste si]

În plus, potrivit companiei, Lidl oferă angajațiilor două zile libere de Crăciun, două zile libere de Paști, cadouri pentru copii și tichete cadou pentru diferite ocazii. 

Activitatea suplimentară este remunerată, iar transportul este gratuit pentru cei care lucrează în depozit. Angajații mai primesc și asigurare medicală privată gratuită și pachete medicale gratuite. 

Angajații sunt incluși în programe de dezvoltare profesională, care includ training-uri și cursuri personalizate, adaptate la nivelul profesional și la nevoile fiecărui angajat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel