Ce sacrificiu ar fi fost în stare să facă Lavinia Șandru pentru Băsescu

sandru
sandru

Fostul vicepreședinte al UNPR, Lavinia Şandru, a mărturisit  vineri seară la Realitatea TV ce sacrificiu suprem ar fi fost în stare să facă pentru președintele Traian Băsescu, exprimându-și, totdată, și părerea despre rezultatul referendumului din 29 iulie.

Întrebată, vineri seară în cadrul emisiunii Realitatea la raport unde a fost invitată, ce părere are despre șeful statului, mai ales după declaraţia şocantă a preşedintelui care a trimis-o "pe centura politicii", Lavinia Șandru,  proaspăt demisionară din UNPR, a răspuns: "Aş fi fost în stare să mor pentru Băsescu. Eu am scos de guler un om după ce l-a făcut turnător pe Traian Băsescu".

În schimb, la momentul actual, Traian Băsescu nu mai este aşa o miză, a precizat Lavinia Şandru, în opinia căreia președintele nu a ieșit câștigător la referendumul organizat la sfârșitul lunii iulie pentru demiterea sa din funcție.

"Traian Băsescu se retrage. E un om cu multă energie, dar s-a erodat enorm. Cât despre referendum, e adevărat că USL-ul nu a câştigat, dar nici Traian Băsescu nu a câştigat", a apreciat Lavinia Şandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel