Ce să nu pui niciodată în cafea. Cea mai mare greșeală! Mulți o fac și se pot îmbolnăvi

Ema Apostu / 20 sep 2019 / 10:48 Salveaza PDF Comentarii

Ce să nu pui niciodată în cafea. Cea mai mare greșeală! Mulți o fac și se pot îmbolnăvi. Fie că o bei dimineața sau pe parcursul zilei, cafeaua îți poate afecta sănătatea dacă nu o consumi corect. Ce nu trebuie să pui niciodată în licoarea aromată. 

Cafeaua se bea simplă. Cu cât adaugi mai multe arome cu atât o faci mai toxică pentru sănătatea ta, deoarece ele conţin doze mari de zahăr şi coloranţi artificiai care te pot îmbolnăvi.

Dacă vrei să îi schimbi gustul, optează pentru picături de extrat de vanilie sau mentă sau îndulceşte-o cu fructe deshidratate.

De asemenea, evită pe cât posibil zahărul şi laptele degresat. Alege zahărul brun care este mai puţin procesat chimic şi nu adăuga zaharină sau alţi îndulcitori artificiali, scrie clicksanatate.ro.

 Vezi și: Gogonele murate în saramură pentru iarnă. Rețeta cu care nu dai greș. Secretul bucătarilor

De ce să pui oțet în piure. Trucul magic al bucătarilor chefi. Rezultat fabulos!


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27