Ce să faci de Revelion ca să îți meargă bine în 2022. Tradiții și obiceiuri de Anul Nou

Foto Pexels
Foto Pexels

În noaptea de Revelion, la ora 00.00 sau imediat după, se spune că e bine să ții aproape ce dorești mai mult pentru anul viitor: bani pentru bunăstare, persoana iubită pentru noroc în dragoste, paharul cu şampanie pentru veselie.

Se spune că nu trebuie să lipsească peștele sau măcar icrele pe masa de Anul Nou, pentru a te strecura la fel de ușor ca peștele în anul ce vine și pentru a avea noroc. Pe masa de Anul Nou, e bine să fie și o ramură de vâsc, tot pentru a atrage norocul. De asemenea, pentru un an norocos şi plin de iubire sunt de preferat hainele roşii, roşul fiind considerat culoarea veseliei şi a dragostei.

Prima persoană care vă bate la uşă în prima zi din an trebuie primită în casă, pentru a vă aduce noroc.

Dacă doriţi să aveţi succes la serviciu, este bine ca în prima zi a anului să faceţi ceva în legătură cu ocupaţia pe care o aveți.

E bine să aveţi locuinţa curată, în prima zi a noului an, să aveţi geamuri deschise în noaptea de anul nou şi o lumânare sau o lumină aprinsă.

În mai multe ţări, printre care şi România, oamenii nu împrumută bani, bijuterii sau alte obiecte de preţ în prima zi din an şi nici nu plătesc datorii sau taxe, toate acestea fiind semne de sărăcie în anul ce abia începe. 

Astrograma Revelionului și de ce 2022 e un an special

 

Daniela Simulescu a vorbit, într-o ediție specială la DCNewsTV, despre astrograma Revelionului.

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Uitându-mă pe astrograma Revelionului, am și o veste bună, foarte bună. Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Va fi un an cu multe călătorii, cu români care vor dori să plece din țară”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

„Anul viitor, vor fi multe discuții despre sănătatea mintală. Începem anul cu încredere, mai călătorim, dar ne vom lovi pe parcurs de anumite limite personale și de nefericirea cu care am crescut. O să vedeți că ne vom dori să avem mai multe evenimente, nu știu cum le vom putea face. (...) Piața de imobiliare se va schimba”, a mai zis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel