Ce s-a întâmplat cu un câine după ce a adormit lângă piscină. Imaginile au devenit virale

captură TikTok
captură TikTok

DC News vă prezintă momentul amuzant al zilei!

Utilizatorii au reacționat imediat la postare comentând: „Oh, săracul câine!”/ „Fața lui e atât de dulce! Nu merita să fie trezit”/ „Am murit de râs! Ireal cât de blegi sunt câinii uneori”/ „Formidabil! Am lacrimi în ochi de râs”/„Data viitoare sigur nu va mai dormi lângă piscină”/ „Și uite așa se formează frica de apă”. Un cățel a devenit senzația internetului după ce stăpânul său a capturat un moment adorabil în care micuțul patruped se bucura de un somn odihnitor la marginea piscinei. Era atât de relaxat încât, fără să-și dea seama, a alunecat în bazin.

Videoclipul, postat ulterior pe TikTok, a adunat peste 12 milioane de vizualizări și aproape două milioane de aprecieri. În secvențe se vede clar cum animalul stă liniștit cu botul pe labe, sforăind... până la un moment dat. Capul i se mișcă tot mai mult, iar una dintre urechi ajunge accidental în apă, un tablou amuzant pentru cei mai mulți.

La finalul clipului, capul câinelui se duce cu totul în apă, iar patrupedul se trezește de-a dreptul șocat și... ud leoarcă.

@itsbeautifulmate WAIT FOR IT!!???????? #dog #dogsoftiktok #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypv #fypviral #fypviralシ #fypviraltiktok????シ゚☆♡ #fypvv #fypvvip #fyppviral???????? #fyppviralllシ #for #foryou #foryoupage #foru #foruyou #forupage #fyppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppp #fypppp #fyppdongg #fyppdongggggg #fyppdongggggggggypシ ♬ original sound - Its Beautiful ????

Utilizatorii au reacționat imediat la postare comentând: „Oh, sărăcuțul!”/ „Fața lui e atât de dulce! Nu merita să fie trezit”/ „Cât de blegi sunt câinii uneori”/ „Am râs cu lacrimi”/„Data viitoare sigur nu va mai dormi lângă piscină”/ „Și uite așa s-a ales cu frică de apă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel