Ce s-a găsit la Spitalul Universitar după scandalul din presă

Irina Constantin / 04 noi 2018 / 15:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Doi asistenți de la Spitalul Universitar au creat un adevărat scandal după ce au ieșit în spațiul public cu afirmații dure din interiorul spitalului. Ei au vrut să aducă în atenția publicului neregulile din spital. 

Raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății în urma acestui caz este gata și se află pe masa ministrului Sorina Pintea. 

Reprezentanții Spitalului Universitar au dovedit, cu acte, că spitalul avea dezinfectanții necesari. În același timp, se ridică întrebarea dacă asistenții care au reclamat neregulile au respectat procedurile sau au pus în pericol viața bolnavilor, nefolosind dezinfectanți. O altă variantă fiind că au asistenți au respectat procedurile, dar doar au dorit să denigreze în presă spitalul, intrând în jocuri de imagine. Dacă se dovedește prima variantă, se pot lua în calcul inclusiv sesizări penale. 

Un deputat USR este acuzat că a intrat în spital prin efracție și a fotografiat paturi depozitate într-un spațiu tehnic pentru dezmembrare și casare, acolo fiind trei mii de obiecte. 

Vezi mai mult pe DCMedical.ro 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23