EXCLUSIV  Ce s-a descoperit ASTĂZI despre Iohannis. Asta EXPLICĂ TOT

Ce nu s-a știut până acum despre Klaus Iohannis. 

Astăzi este ziua de naștere a președintelui Klaus Iohannis, născut în 13 iunie 1959, la Sibiu. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a făcut astrograma președintelui. 

Iată ce a ieșit la iveală: 

- dată fiind zodia Gemeni, președintele are ”nevoia de cunoaștere, de a gândi foarte mult” și este ”o persoană rațională”, ”se adaptează ușor la situații”, ”are mare nevoie de schimbare”. 

- poziția Lunii în momentul nașterii arată cum este persoana pe interior, conform astrologului DCNews, arată sufletul, cum gestionăm emoțiile. În cazul președintelui Klaus Iohannis, în momentul nașterii sale, ”Luna era în Fecioară, ceea ce înseamnă că, pe dinăuntru, totul este foarte calculat, foarte organizat și foarte disciplinat. Oamenii cu Luna în Fecioară au ca un tabel interior și dacă nu e totul pus la punct, ei nu se simt bine”. ”El întotdeauna își va lua timpul să facă toate calculele înainte de a spune ceva” a subliniat astrologul DCNews, adăugând că ”nu poți să-l faci să ia o decizie dacă știe că nu e corectă”. 

- planeta Mercur, în cazul președintelui, era în Rac, în momentul nașterii. ”Gândește și comunică precum un Rac, ceea ce înseamnă că este foarte introvertit, are nevoie să comunice doar când știe că lucrurile sunt corecte și că nu afectează pe nimeni incorect, vorbește foarte mult cu el” subliniază Daniela Simulescu, adăugând că e ”foarte introvertit”. 

- un aspect important este că între Mercur și Saturn e opoziție, din care rezultă nevoie de ”a-și lua dublu-timp, triplu-timp” înainte de o decizie. Această situație se explică printr-o ”frână la cuvinte” explică astrologul. ”În momentul în care discută cu cineva, are tot timpul nevoie să proceseze, s-ar putea să gândească de 10 ori, iar când vorbește, să spună doar a 10-a parte din ce gândește” a subliniat Daniela Simulescu. 

- Venus și Marte sunt în Leu, lângă Uranus, tot în Leu, afirmă astrologul DCNews: ”Este o persoană care vrea tot timpul să îmbunătățească, care vrea victorie”. 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel