Ce restricţii vor avea invitaţii de la nunta Elenei Băsescu

REUNIUNE INFORMALA - MINISTRI DE EXTERNE - REGIUNEA DUNARII
REUNIUNE INFORMALA - MINISTRI DE EXTERNE - REGIUNEA DUNARII

Invitaţii de la nunta Elenei Băsescu vor avea de respectat o serie de reguli impuse chiar de cei doi miri. Invitaţii nu vor avea voie să facă fotografii personale, decât cu telefonul mobil. Aceştia vor primi în schimb un album de fotografii realizat de fotografii prezenţi la nuntă.

Persoanele care au distribuit invitaţiile la eveniment le-au pus în vedere nuntaşilor că le este strict interzis să facă fotografii ori să filmeze cu aparate sau camere video. Invitaţii pot face fotografii doar cu telefoanele mobile, însă exclusiv cu mirii, iar acest lucru numai cu acordul lor, informează Mediafax.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov şi sunt aşteptate în jur de 450 de invitaţi. Meniul, sofisticat, este de 74 de euro.

Europarlamentarul Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, se căsătoreşte cu Bogdan Ionescu, sâmbătă, la ora 12.00, la Primăria sectorului 2 Bucureşti.

Primăria a anunţat, miercuri, că din cauza numărului mare de căsătorii din acest week-end vor fi luate măsuri speciale. "Edilul Neculai Onţanu a decis amenajarea mai multor săli unde vor fi oficiate simultan festivităţile de către ofiţerii de stare civilă ai administraţiei publice locale a sectorului 2".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel