Ce reproșează Vasile Blaga USL

Vasile Blaga 3
Vasile Blaga 3

Preşedintele PDL Vasile Blaga a fost prezent, vineri, la Cluj, la o dezbatere alături de membrii democrat-liberali. Liderul PDL și-a exprimat nemulțumirile față de USL, în ceea ce privește regionalizarea.

"Am spus public: dacă veţi proceda corect, vom participa la discuţii faţă de reorganizarea administrativ-teritorială, nu vom face din asta temă de campanie electorală, pentru că este foarte uşor să apeşi... Şi de aceea n-o să facă nimic, n-o să facă nici măcar regionalizare, aşa cum povestesc. (...) Cer USL şi de aici, de la Cluj, să facă ce am făcut noi în 2005.

Atunci, când am ajuns la putere, prima noastră grijă a fost Legea cadru a descentralizării, Legea prefectului, Legea funcţionarului public, Legea înalţilor funcţionari publici. Noi am discutat cu opoziţia de atunci, am avut numeroase întâlniri la fostul sediu al Ministerului de Interne cu marea delegaţie condusă de domnul Rus de la Cluj. Deci, noi am discutat cu opoziţia de atunci, ei nu discută", a spus Vasile Blaga citat de Agerpres.

El a adăugat că acum, din punct de vedere al organizării, "statul român arată mai rău decât în 1968" și că, spre deosebire de alte ţări, la noi a crescut numărul unităţilor administrativ-teritoriale, în loc să scadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel