Ce produce PDL întotdeauna în număr mare

cristian_radulescu
cristian_radulescu

Orice candidatură pentru funcțiile de lideri în PDL denotă democrația în partid, a declarat, marți, liderul senatorilor democrat-liberali, Cristian Rădulescu, în opinia căruia, formațiunea sa politică este recunoscută că "produce întotdeauna un foarte mare număr de lideri".

Chestionat în legătură cu candidatura Elenei Udrea la şefia PDL, Cristian Radulescu a arătat că, potrivit Statutului, "există posibilitatea pentru toţi membrii partidului să candideze, orice candidatură arată democraţia în partid", citează Mediafax.

De asemenea, întrebat dacă fostul lider PDL al Capitalei are calităţi pentru a fi preşedintele partidului, senatorul Rădulescu a explicat faptul că fiecare dintre candidaţii la şefia formațiuni politice îşi va face calculele la depunerea canditaturii şi va vedea dacă poate ţine "această pălărie".

Cristian Rădulescu a apreciat că este acelaşi lucru dacă partidul va fi condus de o femeie sau de un bărbat, important fiind ca PDL să funcţioneze bine.

"Este un lucru recunoscut faptul că PDL produce întotdeauna un mare număr de lideri. Nu ducem lipsă de aşa ceva nici acum", a mai spus Cristian Rădulescu.

Până în prezent, actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi deputatul democrat-liberal Elena Udrea și-au anunţat candidaturile pentru șefia partidului, noua conducere urmând să fie aleasă la Convenţia naţională a PDL, stabilită pentru data de 23 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel