Ce o liniștește pe soția lui Cioloș. "Pe mine mă ajută foarte mult"

Valerie Cioloş Villemin, soția premierului Dacian Cioloș, a susținut, miercuri seara, la Alba Iulia, în cadrul unui eveniment găzduit de Centrul de Resurse - Academia Doamnelor, un seminar despre reducerea stresului şi ameliorarea calităţii vieţii prin muzică.

Invitată la evenimentul 'Oameni talentaţi ai comunităţii', care a găzduit vernisajul unei expoziţii cu obiecte hand made şi recitaluri artistice, Valerie Cioloş-Villemin a susţinut, alături de un psiholog din Braşov, Cristina Sava, workshopul 'Rolul muzicii în sănătatea, armonia şi educarea comunităţii'.

Soţia premierului a vorbit şi despre plăcerea sa de a cânta, o pasiune mai recent descoperită. "Pe mine, cel puţin, muzica mă face să mă simt mai bine. (...). Pe mine mă ajută foarte mult", a spus Valerie Cioloş Villemin, potrivit Agerpres

Valerie Cioloş Villemin a și dansat, pe muzica din Zorba Grecul. Implicată în mai multe proiecte în judeţul Alba, inclusiv pe partea de dezvoltare rurală, Valerie Cioloş Villemin a apreciat rolul comunităţii locale.

"Oamenii de aici m-au impresionat foarte mult. E ideea de comunitate. Oamenii de aici (...) sunt foarte dăruiţi către ceilalţi. Felicitări comunităţii şi oamenilor care se implică şi dau din timpul lor liber şi care cred că se poate face ceva mai bun implicându-se. Pentru mine este extraordinar. De fiecare dată când vin aici mă simt mai bine şi mai energizată mă duc înapoi către Bucureşti", a afirmat soţia premierului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel