EXCLUSIV  Ce nu știai despre reputatul medic neurochirurg Toader Corneliu. Obsesia care nu-l lasă să doarmă: Aceste semne mă pun într-o stare de alertă

Dr. Toader Corneliu, medic Neurochirurg și Managerul Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare, a fost invitatul Claudiei Țapardel în cadrul emisiunii “Interviuri care Inspiră”, unde a făcut dezvăluiri despre omul din spatele medicului care stă 24 de ore în spital, care face operații pe creier, care salvează vieți.

Medicul Toader Corneliu este un salvator de vieți și un om care își iubește meseria foarte mult! Este dedicat acestei meserii non-stop, însă, în spatele doctorului Toader Corneliu, se află un om cu propriile trăiri și visuri. 

Cine este omul din spatele medicului care stă 24 de ore în spital, care face operații pe creier, care salvează vieți?

"Am cel puțin două operații mari pe zi, poate că în weekend este una singură, duminica, sau două operații, sâmbăta. Și mai sunt și altele mai mici. Deci, cam 50 de operații pe lună. Eu lucrez într-o clinică de neurochirurgie care are un profil de neurochirurgie vasculară. Ori, patologia vasculară este o patologie care reclamă o atitudine terapeutică de urgență. 

Teoretic, ar trebui să am și eu o viață în spate. Din păcate, în ultimii ani, lucrurile s-au restrâns foarte mult. Firește că și acasă, și în mașină, mă gândesc tot la bolnavii pe care trebuie să-i operez a doua zi. Acasă, înainte de a mă culca, dau un telefon pe Terapie să văd cum evoluează bolnavii care au operați. Am avut și situații în care, deși știam că sunt pacienți care au fost bine operați, am încercat să adorm și am fost nevoit să mă ridic din pat, pentru că nu puteam să dorm, și să pun mâna pe telefon să sun și să văd. Abia apoi am putut să mă odihnesc. Profesia această medicală a devenit, practic, o obsesie. Din fericire, la mine se îmbină managementul cu profesionalismul medical și atunci ceea ce fac pentru spital fac în cunoștință de cauză.

Timpul liber este destul de puțin, eu sunt absolut obsedat de actul medical. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să mă întorc la spital, după o operație. Din fericire, avem un personal destul de exersat și asistentele medicale pot să furnizeze niște semne care să mă pună într-o stare de alertă și să pot să vin.", a precizat medicul Toader Corneliu în cadrul emisiunii “Interviuri care Inspiră”. 

Mai multe detalii despre medicul neurochirurg Toader Corneliu, în videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel