EXCLUSIV  Ce nu spune nimeni despre Tudy, noul viceprimar al Capitalei

Tudor-Tim Ionescu (ALDE), cunoscut drept Tudy, a stârnit un val uriaș de reacții după ce a fost ales viceprimar.

De ce? Pentru că îl urmărește o imagine nefericită din trecut, un scandal monden. Tudor-Tim Ionescu a ajuns astăzi subiectul glumelor pe Internet. Facebook-ul a fost pur și simplu invadat de bancuri cu Tudy. Puțin contează pentru cârcotași că a absolvit cursurile a trei facultăți (comerţ internaţional şi ştiinţe politice) și a două mastere la Bruxelles (politică comparată şi studii europene) și alte lucruri de prin CV.

[citeste si]

L-am contactat pe profesorul Hanibal Dumitrașcu pentru a ne spune cum vede tevatura din jurul lui Tudor-Tim Ionescu.

"Totul i se trage de la scandalurile din media. Sigur că asta nu te îndreptățește să tragi neapărat o concluzie asupra competenței sau valorii intrinseci a unui om. Suntem obișnuiți să judecăm după etichetă, să reacționăm la superficial și atunci și concluziile pe care le avem în legătură cu unul sau altul se încropesc în acest fel. Este ceea ce psihologii numesc eroarea fundamentală de atribuire, de comportament, de aptitudini. Facem acest lucru, din păcate, foarte frecvent. Nu mai stăm să vedem dacă persoana pe care am etichetat-o se comportă altfel decât am văzut-o în prima ipostază", a spus Hanibal Dumitrașcu în exclusivitate pentru DC News.

"Dacă tot a intrat în politică, poate ar fi trebuit să muncească mai mult la imaginea pe care o are din perspectiva etichetei ăsteia. Cred că ține de o inabilitate și a lui, dar și a celor care l-au susținut. Dacă imaginea aceasta publică ar fi fost redimensionată, probabil nu s-ar fi ajuns la reacția de astăzi", ne-a mai zis psihologul.

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) și Tudor-Tim Ionescu (ALDE) au fost aleși în funcțiile de viceprimari ai Capitalei, în urma votului exprimat în ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București.

Aurelian Bădulescu a întrunit 28 de voturi "pentru" și 19 "împotrivă", Tudor-Tim Ionescu — 28 de voturi "pentru" și 19 "împotrivă", Cătălin Deaconescu (PNL) — 9 voturi "pentru" și 38 "împotrivă", iar Lucian Iliescu (PMP) — 9 "pentru" și 38 "împotrivă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel