Ce nu s-a văzut la vizita lui Marcel Ciolacu la Marea Moschee din Abu Dhabi. Imagini din spatele camerelor - Foto / Video în articol

Foto: DC News, Roxana Neagu
Foto: DC News, Roxana Neagu

Vezi în articol imagini din spatele camerelor de filmat de la vizita lui Marcel Ciolacu la Marea Moschee din Abu Dhabi.

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat astăzi, 19 aprilie, Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite. Şeful Executivului a făcut un tur al moscheii, timp în care a primit mai multe explicaţii din partea directorului general al Sheihk Zayed Grand Mosque Center, dr. Yousif Abdallah Alobaidli. Acesta i-a vorbit despre istoria clădirii şi însemnătatea lăcaşului de cult în regiune pentru credincioşii musulmani.


Ce cadou a primit Marcel Ciolacu


La finalul vizitei, premierul Marcel Ciolacu a primit un cadou simbolic. Este vorba despre un album de artă cu fotografii care prezintă moscheea şi povestea realizării sale.

La rândul său, Marcel Ciolacu a oferit o plachetă de bronz cu Palatul Victoria, sediul Guvernului de la Bucureşti, certificată de Monetăria Statului şi o casetă omagială "Dulce Românie" cu un album de vinil cu poezii ale poetului naţional Mihai Eminescu, o medalie omagială Eminescu şi o ediţie caligrafică a capodoperei poetice Luceafărul - carte de buzunar.



În cadrul vizitei sale la Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin, șeful Executivului a fost însoţit de miniştri şi alţi oficiali din delegaţia oficială a României care-l însoţesc la Abu Dhabi. Potrivit datelor oferite de gazde, în primul trimestru al anului 20.000 de români au vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi.

   

 

Ce nu s-a văzut la vizita lui Marcel Ciolacu la Marea Moschee din Abu Dhabi

DC News vă prezintă ceea ce nu s-a văzut la vizita lui Marcel Ciolacu la Marea Moschee din Abu Dhabi. Sunt imagini din spatele camerelor de filmat, fotografii făcute de redactorul-șef Roxana Neagu, aflată și ea în Emiratele Arabe Unite, alături de jurnaliștii care îl însoțesc pe șeful Executivului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel