Ce notă acordă Crin Antonescu colaborării PNL-PSD

Co-președintele USL Crin Antonescu a arătat, vineri seară, ce notă merită din punctul său de vedere colaborarea dintre PNL și PSD, până în acest moment. În opinia liderului liberal, cooperarea dintre cele două partide este de nota 9.

„Dau nota 9, iau un punct pentru că 10 e perfecțiunea și pentru că într-o asemenea coaliție, cu cei doi ani și cu toate încercările poate fi lipsit de credibilitate să pretinzi că totul a fost perfect în această privință”, a spus Crin Antonescu, la B1 TV.

Președintele Senatului a explicat de unde divergențele dintre PNL și PSD privind taxa de solidaritate pentru bugetarii care câștigă peste 1.000 de euro lunar. El a spus că neînțelegerile au pornit de la faptul că PNL nu crede că această taxă va rezolva o problemă bugetară în România și, în plus, va încălca și principiul cotei unice de impozitare.

„Am convenit că această taxă nu va rezolva o problemă stringentă bugetară și este o încălcare a unui principiu convenit, acela al cotei unice sau dacă se vor introduce trepte regresive, 16% să fie plafonul maxim. Nouă ne e teamă mai mult decât de această taxă, care este discutabilă, că vor urma excepțiile. Nu cred că ar fi aplicată magistraților sau altor categorii plătite mai bine”, a mai spus Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel