EXCLUSIV  Ce ne așteaptă în 2024. Scenariu: USR + AUR = 51%? Pronosticul specialistului

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei

Ce ne așteaptă în 2024?

PSD + PNL + UDMR vor face 51% în 2024, anul când vom merge la urnele de vot? Am aflat răspunsul de la prof. univ. dr. Sorin Bocancea.

„Da, cred că vor reuși. Aici intervine frica de instabilitate, fiind război la granița României”, a spus prof. univ. dr. Sorin Bocancea la DC News și DC News TV.

Dar ar putea USR + AUR să facă 51%? S-ar putea alia? Ar putea guverna împreună?

„Nu. Ne uităm și în sondaje, dar și la erorile pe care le fac. Populismul are picioare scurte. Nu mai ține să vinzi aceeași poveste. S-a vândut povestea cu masca, s-a vândut povestea cu unionismul, au cam căzut temele de acest gen. Cât despre tema crizei, oamenii vor înțelege că nu este o criză doar în România, nu a fost creată doar de politicienii români. Eu cred că frica de instabilitate va fi mai mare decât dorința de a trânti partidele mainstream”, a zis prof. univ. dr. Sorin Bocancea la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: PSD, în criză. Profesor universitar: Acest partid este plin de poezie. Mereu au găsit ceva și mai și / video

PSD este în criză.

PSD se află în criză: îi lipsește leadershipul. Dacă comparăm partidul actual cu cel de acum 20 de ani nu vedem mai nimic bun. La ora actuală, PSD are lideri care nu trec sticla.

Despre acest subiect a vorbit și Prof. univ. dr. Sorin Bocancea care a spus că după Ion Iliescu, Adrian Năstase și Mircea Geoană, PSD a fost într-o cădere de ledearship, lucru de care suferă partidul și în acest moment.

„După Ion Iliescu, Adrian Năstase și Mircea Geoană, PSD a fost într-o cădere de ledearship. Lumea spunea că „mai rău decât cu Victor Ponta nu se poate”. Și s-a putut mai rău: cu Liviu Dragnea. Apoi au venit și au zis: „mai rău decât cu Liviu Dragnea nu se poate”. Și s-a putut: cu Viorica Dăncilă. Apoi au spus alții: „mai rău decât cu Viorica Dăncilă nu se poate”. Și se poate cu Marcel Ciolacu. Acest partid este plin de poezie. Mereu au găsit ceva și mai și”, a zis prof. univ. dr. Sorin Bocancea la interviurile DC News.

„PSD are sistemul primarilor foarte bine pus la punct în teritoriu”, a adăugat profesorul.

Doar că votantul vede dacă primarul chiar face ceva sau doar vorbește, iar în cabina de vot este singur și decide, pe cont propriu, pe cine pune ștampila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel