Ce mesaj i-a transmis ambasadorul Marii Britanii lui Dacian Cioloș

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat miercuri, după întâlnirea cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, că una din temele abordate a vizat situația politică din România. El i-a felicitat pe premierul Dacian Cioloș și Cabinetul său, precizând că este un mandat foarte important, într-o perioadă foarte importantă pentru România și Marea Britanie. Paul Brummell a adăugat că așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu toți noii miniștri.

"Vreau să-l felicit pe domnul Cioloș în ceea ce privește noul Guvern. Este un mandat foarte important, într-o perioadă foarte importantă pentru România și Marea Britanie. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu toți miniștri noi", a precizat ambasadorul britanic, citat de Agerpres.

Întrebat dacă o să aibă o întâlnire și cu premierul Dacian Cioloș, ambasadorul britanic a spus că este posibil acest lucru: "Sunt sigur că domnul Cioloș are multe de făcut, dar curând este posibil, o să fie o mare plăcere pentru mine".

Chestionat cum comentează faptul că România are în următorul an un guvern tehnocrat, ambasadorul britanic a precizat că este o decizie pentru România și a susținut că este "foarte fericit" că parlamentarii au luat această decizie.

"Nu este o decizie pentru noi, dar se pare că este o decizie care a avut sprijinul marii majorități a parlamentarilor români. Bineînțeles că sunt foarte multe de făcut în ceea ce privește pregătirea alegerilor din 2016 și îi urez foarte mult succes domnului Cioloș și Guvernului său", a spus Paul Brummell.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel