Ce mesaj are Ion Iliescu pentru români de 1 Decembrie

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, le transmite românilor cu ocazia Zilei Naționale un mesaj de "îmbărbătare", întrucât "trecem încă prin momente nu simple", iar lucruile nu se vor simplifica nici în viitor.

Întrebat ce mesaj are pentru cetățenii României cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ion Iliecu a răspuns: “E un mesaj de îmbărbătare, pentru că trecem încă prin momente nu simple și țara și Europa, adică lumea în general, se confruntă cu multe probleme și lucrurile nu se vor simplifica pe măsură ce mergem. Problema hranei va deveni problema acută a omenirii în următoarele două-trei decenii. Noi suntem o țară cu potențial agricol evident și este șansa noastră să repunem în mișcare acest potențial”, a declarat, joi seară, Ion Iliescu, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Președintele de onoare al PSD a fost, de asemenea, întrebat dacă va merge la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. "Fără îndoială", a declarat fostul președinte al României, la Casa Artelor, unde a participat la relansarea volumului de cronici şi eseuri sportive 'Din ţara în care stânga e Cârţu şi dreapta e Lăcătuş' al consilierului său Ionuţ Vulpescu, candidat la parlamentarele din 9 decembrie la Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel