Blaga, lui Băsescu și Udrea: Nu aveți voi nicio treabă!

Președintele PDL, Vasile Blaga, invitat, miercuri seară, în emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, le-a transmis un mesaj sec lui  Traian Băsescu și Elenei Udrea. nu va avea nicio legătură cu noul partid, rezultat din fuziunea PDL-PNL, dar și că nu se va mai negocia cu Elena Udrea, lider al PMP. 

"Relația cu Elena Udrea nu este de niciun fel. Ei doresc să meargă singuri la alegerile prezidențiale. Această discuție este între PDL și PNL. În turul doi vom obține sprijinul românilor. Nu vom mai negocia cu Udrea, ci cu românii. Președintele Băsescu nu face parte din această construcție. Această construcție este între Blaga, PDL și Iohannis, PNL. Băsescu are un partid de suflet care este PMP", a declarat Vasile Blaga.

Liderul PDL a continuat asigurând că președintele Traian Băsescu nu are vreo legătură cu noua construcţie. "Nu are nicio treabă Băsescu cu această fuziune. Nu avem ce să negociem cu nimeni. Nu am nimic împotriva lui Cristian Diaconescu. Am fost în competiție pentru primăria București în 2008", a mai spus Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel