Ce l-a întrebat senatoarea sexy pe Victor Ponta

senatoare sexy
senatoare sexy

Senatorul PP-DD, Vasilica Miron, care s-a remarcat prin fotografiile sexy postate pe Facebook, este scandalizată. Motivul pentru care senatorul a luat poziție în fața premierului Victor Ponta este reprezentat de diferența de bani acordată de stat pentru alocația elevilor în comparație cu cea a pușcăriașilor. În timp ce elevii primesc, 42 de lei pe lună, pușcăriașii primesc 2.544 lei pe lună. 

Vasilica-Steliana Miron i-a cerut lui Victor Ponta să dezvăluie „care sunt costurile reale pe care statul român le suportă cu întreținerea unui deținut”. Senatoarea PP-DD vrea să afle și „o statistică a deținuților care desfășoară activități lucrative”.

Citește și Viral pe Facebook: Alocația elevilor vs. a deținuților. Ce ascunde

„Întrebarea pe care am rostit-o ieri în plenul Senatului este adresată, de asemenea și domnului Ministru interimar al Justiției, Victor Ponta. Nu vreau să se înțeleagă că nu respect drepturile persoanelor private de libertate. Vreau doar să înțeleg cum funcționează acest sistem, care sunt costurile sale și dacă este eficient poate putem să implementăm aceleași principii și pentru sistemul de servicii și prestații sociale pentru copii. Sunt curioasă care va fi răspunsul și vă voi ține la curent cu toate datele furnizate”, a declarat senatoarea Vasilica-Steliana Miron, scrie AM Press.

Senatoarea PP-DD a iniţiat o lege prin care cere ca alocaţia lunară a elevilor să crească la 200 de lei pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel