Ce l-a impresionat pe Iohannis după tragedia din Colectiv

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, luni, impresionat de mesajele de solidaritate primite de la şefii de state şi de guverne, de la ambasadorii străini aflaţi la Bucureşti, şi le mulţumeşte tuturor.

”Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite de la şefi de state, de guverne, de la ambasadorii aflaţi la Bucureşti şi de la prieteni ai României din afara graniţelor. Sunt cuvinte calde, de susţinere şi încurajare transmise tuturor românilor, pe care le citesc cu multă emoţie. Le mulţumesc tuturor!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa Facebook.

Reprezentanţele diplomatice ale unor ţări precum Statele Unite ale Americii sau Federaţia Rusă au coborât steagurile în bernă, în semn de doliu faţă de victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv. Lor li s-au alăturat misiunile diplomatice ale Franţei, Marii Britanii, Spaniei. Ambasadorii la Bucureşti ai SUA, Marii Britanii şi Franţei au trecut zilele acestea pe la clubul Colectiv, unde sunt aprinse candele şi sunt depuse flori ca un omagiu adus victimelor incendiului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel