Ce își dorește Vasile Blaga de la Convenția Națională a PDL

Vasile Blaga 3
Vasile Blaga 3

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, luni, despre organizarea Convenţiei Naționale a partidului. El a declarat, ca răspuns la faptul că lideri ai PDL au cerut organizarea mai devreme a Convenției, că deciziile organizatorice au fost luate în structurile statutare, aproape în unanimitate, şi nu pe bloguri.

„Deciziile vizavi de organizarea Convenţiei Naţionale a partidului şi, înainte, a Consiliului Naţional, au fost luate în structurile partidului structuri statutare, nu pe bloguri. Să ne amintim că Colegiul Director din decembrie la care au participat şi colegi care nu sunt membri ai Colegiului şi au dorit să-şi spună punctele de vedere, a luat decizia aproape în unanimitate. Deci o să avem în 23 februarie Consiliul Naţional de Coordonare care va stabili data convenţiei”, a răspuns Blaga, întrebat fiind despre faptul că lideri ai PDL au spus că e necesară organizarea Convenţiei mai devreme.

Blaga a mai adăugat că el are o singură pretenţie şi anume ca la Convenţia Naţională să fie prezenţi 5.000 de participanţi din toate structurile partidului.

„În acelaşi timp, eu am o singură pretenţie: dacă tot vorbim de baza partidului, îmi doresc să fie o convenţie cu 5.000 de participanţi din toate structurile implicate ale partidului”, a spus Vasile Blaga, potrivit rtv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel