Ce înseamnă suspendarea din PDL și care sunt opțiunile lui Preda

cristian_preda
cristian_preda

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL cu  345 de voturi pentru, 182 de voturi împotrivă. El explică ce însemnă suspendarea din punctul de vedere al statutului PDL cât și care sunt cele trei opțiuni pe care le va urma în viața politică. 

Cristian Preda a declarat, pentru contributors.ro, că are trei opțiuni după suspendarea din partid: "Prima: să mă reînscriu după 6 luni în PDL. Asta ar presupune ca PDL să arate altfel peste 6 luni, fiindcă în ceea ce mă privește eu nu mă voi schimba. A doua : Să mă înscriu într-un alt partid, de vreme ce din PDL nu mai fac parte. A treia variantă: să renunț la orice afiliere partizană și să construiesc un parcurs de independent. Aceștia sunt termenii în care reflectez. Mai adaug ceva: factorul timp e foarte important. Pentru că peste fix 10 luni începe campania pentru PE, iar după aceea vin și prezidențialele".

El a menționat că "Suspendat înseamnă din punct de vedere statutar – citez din decizia PDL – că “nu mai am calitatea de membru de partid”. După 6 luni nu o pot recăpăta decât dacă spun: “vreau să redevin membru”. Nu pot spune asta dacă în PDL nu se întâmplă ceva".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel