Ce înseamnă când visezi șoareci. Iată care este sensul psihologic

Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay

Atunci când visezi șoareci, senzația este în cele mai multe cazuri, una mai puțin plăcută. Sensul psihologic al acestui vis nu este însă neapărat negativ. 

Semnificația visării șoarecilor variază, de asemenea, foarte mult în funcție de situație și de acțiunea pe care o desfășoară în vis. Dacă visezi un șoarece sau mai mulți șoareci în casă înseamnă că ești ”bântuit” de griji foarte puternice care te împiedică să-ți trăiești în pace viața de zi cu zi. Simți o nevoie puternică de a te purifica, de a scăpa de această negativitate, de a face o ”curățare interioară”.

Dacă șobolanii apar în dormitor sau în pat propriu-zis, aceștia pot fi asociați cu energii reprimate de natură sexuală, pe care nu le poți descărca. Dacă șoarecii aleargă dintr-o parte în alta, indică agitația ta și teama de a nu-ți putea controla impulsurile sau grijile.

Dacă șoarecii sunt agresivi, amenințători, vă mușcă degetele sau roade obiecte, semnificația acestui vis este legată de agresivitatea propriilor anxietăți și frici care vă rod în interior: există multe gânduri supărătoare care nu vă lasă în pace și de care exprimi dorința inconștientă de a te elibera definitiv și cât mai curând posibil.

Ce înseamnă când visezi șoareci morți sau nou-născuți

Potrivit Al Femminile, atunci când visezi șoareci morți, spre deosebire de ceea ce ți-ai putea imagina, este un semn categoric pozitiv: înseamnă că acel gând amenințător sau teamă sau situație negativă pe care o trăiești s-a îndepărtat de tine. O fază pozitivă a vieții tale este pe cale să înceapă, pentru că ai ”învins inamicul”, ceea ce te speria înainte a dispărut și în curând vei fi liber să o iei de la capăt.

Dacă visezi că tu însuți omori un șoarece, atunci îți exprimi tocmai această dorință de a te elibera de negativitate (fie că este vorba despre o frică, o persoană în carne și oase sau o situație).

De asemenea, dacă visezi șoareci nou-născuți este un semn pozitiv! Ei înseamnă viață, fertilitate, energie: intri sau experimentezi deja o fază foarte creativă a existenței tale, și asta în toate sensurile, atât artistice cât și biologice. Profită de această energie reînnoită pentru a-ți realiza visele: inconștientul îți spune că poți să o faci!

Ai visat șoareci albi sau negri?

Dacă șoarecii din visul tău erau albi atunci e de bine: aceștia au un sens de afecțiune, protecție sau pot manifesta nevoia de iubire, curățare și purificare.

Dimpotrivă, dacă ai visat vreodată la șoareci negri, sensul negativ al visului este accentuat: șoarecii devin manifestarea gândurilor negative, a anxietăților și a fricilor, o amenințare reală care te sperie din interior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel