Ce iese la iveală despre afacerile lui Clotilde Armand

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Contracandidații lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 și nu numai au readus în atenție afacerile sale cu statul român.

Ani de zile, Clotilde Armand a fost manager general la filialele din România a unor mari companii franțuzești, aflate în relații contractuale cu statul.

Jurnaliștii de la ancheteonline.ro invocă „surse bine informate, unele chiar din interiorul USR” care au precizat că „Armand Clotilde ar fi un purtător de cuvânt al intereselor grupurilor franceze în România”.

În susținerea acestei acuzații se prezintă faptul că, anul trecut, unii consilieri locali au afirmat, că, în plină ședință de consiliu local, Clotilde Armand i-ar fi reproșat primarului Dan Tudorache că nu adus investitorii francezi pe care ea i-a recomandat pentru construirea unui spital metropolitan.

De asemenea, este reamintită și altă afacere în care a fost implicată Clotilde Armand, în calitate de manager al unei companii franceze care a încasat bani de la statul român pe consultanță și organizare de șantier, scrie evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel