Ce i-a transmis Cristian Rizea lui Ludovic Orban, la ieșirea de la DNA

Deputatul Cristian Rizea i-a transmis, joi, un mesaj lui Ludovic Orban, care a declarat, miercuri, după ce plenul Camerei Deputaților a respins cererea formulată de procurorii DNA cu privire la arestarea preventivă a deputatului, că în acest fel se "blochează justiţia".

"Nu, stimate, domn, nu se blochează justiţia! Dovada faptului că sunt aici și voi veni ori de câte ori voi fi convocat de procurori de la DNA. L-aș invita pe Orban să se gândească la colegul domniei sale, Dan Radu Rușanu, care a stat 4 luni în arest preventiv și a fost achitat în urmă cu 3-4 zile. L-aș întreba ce părere are despre colegul său. Cred că nu e bine, domnule Orban, să faceți aprecieri despre alți colegi, pentru că nu se știe când poate dvs. puteți ajunge aici", a spus Cristian Rizea, la ieşirea de la DNA, citează romaniatv.net.

Citește și: Ludovic Orban, revoltat pe parlamentarii PSD: Să le fie ruşine

Deputatul social-democrat, Cristian Rizea, a fost pus sub control judiciar de către procurorii anticorupție, iar cauțiunea este de 1,5 milioane de lei. Oficialul este acuzat de trafic de influență, spălare de bani în formă continuată și influențarea declarațiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel