Ce gest a făcut Klaus Iohannis din vacanță. Anunț oficial

Aflat în vacanță cu soția la Neptun, la Neptun, Klaus Iohannis nu își uită obligațiile. Președintele a semnat decretul de decorare a unor cadre militare și personal civil din Ministerul Apărării Naționale.

Astfel, cu ocazia Zilei Marinei, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională, Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit" în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, contraamiralului Mîrşu C. Alexandru; Ordinul „Virtutea Maritimă" în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, comandorului Căpăţînă N. Daniel; Medalia Naţională „Serviciul Credincios" clasa a III-a, cu însemn pentru civili, Aureliei N. Popa; Medalia Naţională „Pentru Merit" clasa a III-a, cu însemn pentru civili, Mihaelei I. Bucuroiu; Medalia „Virtutea Maritimă" clasa I, cu însemn pentru militari, plutonierului adjutant principal, Bălan S. Neculai; Medalia „Virtutea Maritimă" clasa a II-a, cu însemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Vărzaru V. Răzvan-Mihai, și Medalia „Virtutea Maritimă" clasa a III-a, cu însemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Botoşăneanu V. Iulian.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naționale, domnul Mircea Dușa, transmite Administrația Prezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel