Urmărește emisiunea live


Ce gadget-uri sunt esențiale atunci când pleci într-o călătorie?

S-a întâmplat vreodată să mergi în vacanță și să fi avut nevoie de o pereche de căști sau un alt gadget care să-ți distragă atenția până să ajungi la destinație? Cu siguranță cu toții am trecut printr-un astfel de moment. Atunci când pleci într-o călătorie, asigură-te din timp că ai la îndemână câteva dispozitive inteligente care îți vor face călătoria mai ușoară, confortabilă și relaxantă.Telefonul – indispensabil pentru orice activitate în vacanță

Telefonul este unul dintre cele mai necesare gadget-uri pentru o călătorie. Te va ajuta să rămâi conectat în permanență cu cei de acasă, dar îți va fi de mare ajutor prin numeroase utilizări, care îți vor facilita călătoria. Fie că vei dori să asculți muzică, să cauți restaurante care servesc mâncăruri delicioase, locuri de vizitat sau îl vei folosi pentru a imortaliza cele mai spectaculoase momente, telefonul este primul gadget pe listă ce nu trebuie uitat acasă. 

Căști bluetooth – un accesoriu practic

Căștile bluetooth reprezintă un accesoriu practic, ce îți va fi extrem de util în timpul călătoriei. Le poți folosi pe avion pentru a asculta melodiile preferate și a te relaxa sau pentru a-ți desfășura convorbirile telefonice într-un mod practic și confortabil atunci când te plimbi sau stai la plajă. Alege casti bluetooth compatibile și timp de câteva ore vei putea sta conectat în permanență cu telefonul și smartwatch-ul, profitând de tot confortul și libertatea oferite de astfel de gadget-uri inteligente. 

Smartwatch – pentru călătorii mai confortabile

Un smartwatch a devenit un element indispensabil, utilizat zilnic de foarte multe persoane, grație comodității pe care o oferă, dar și multiplelor funcții care ne ajută să monitorizăm activitățile zilnice. În timpul călătoriei devine imperativ, atunci când telefonul mobil îți este depozitat în rucsac și primești o notificare. Sau poate vrei să-ți monitorizezi performanța fizică zilnică, șă știi câți pași ai mers, câte calorii ai ars, cum stai cu bătăile inimii. Indiferent pentru ce nevoi ai, smartwatch-ul este esențial atunci când pleci într-o călătorie. 

Baterie externă pentru dispozitive electronice

Bateria externă este un articol must-have pentru orice tip de călătorie. Deși probabil nu vei avea nevoie de ea tot timpul, este bine să fie în bagaj. Există o mulțime de modele disponibile, astfel încât să o poți alege pe cea potrivită nevoilor tale. Sunt perfecte atunci când rămâi fără baterie la telefonul mobil, smartwatch sau căștile tale wireless și nu ai nicio priză la îndemână. 

Adaptor universal de călătorie

Fiecare țară în care vei călători, are diferite tipuri de prize electrice. Există posibilitatea ca încărcătoarele tale să nu fie compatibile cu prizele respective din camera de hotel. Pentru a te asigura că vei sta conectat în permanență pe rețelele de socializare și îți vei putea folosi telefonul pentru a capta cele mai spectaculoase momente din timpul călătoriei, achiziționează un adaptor universal de călătorie. Acesta dispune de porturi USB și prize potrivite pentru a se conecta la orice tip de prize din fiecare țară în care vei merge. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel