Ce face Iohannis pentru o nouă majoritate în Parlament

Senatul Romaniei
Senatul Romaniei

Klaus Iohannis a anunţat ce face pentru formarea unei noi majorităţi în Parlamentul României.

Klaus Iohannis a anunţat, în cadrul conferinţei de presă de miercuri seara, de după şedinţa CSAT, ce face pentru formarea unei noi majorităţi în Parlament, aşa cum a anunţat duminică seara, după câştigarea alegerilor prezidenţiale.

"De exemplu să spun peste tot că îmi doresc o nouă majoritate în Parlament, o majoritate pro-europeană, formată din partide democratice care înţeleg nevoile românilor, vin cu o politică deschisă, pro-europeană, modernă şi rezolvă problemele României şi problemele românilor. Asta îmi doresc eu şi pot să spun oricând că îmi doresc o astfel de majoritate.

Am avut ghinionul să stăm trei ani cu o majoritate controlată de PSD şi nu vreau să reiau iar discuţiile din campania electorală dar ştim cu toţii ce s-a întâmplat: România a ajuns în coada tuturor listelor, ne-am trezit cu un deficit de peste 4%, ne-am trezit cu marile sisteme publice profund deranjate, iar toate acestea trebuie reparate. Iar pentru a le repara e evident nevoie de o altă majoritate în Parlament care sprijină un Guvern care poate să facă toate aceste lucruri", a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel