Ce face Iohannis în ziua moţiunii de cenzură

Preşedintele Klaus Iohannis are programate mai multe evenimente la Palatul Cotroceni, în ziua în care în Parlament se dă votul pe moţiunea de cenzură depusă de opoziţie. 

Klaus Iohannis are programate trei evenimente marţi, 18 iunie, la Cotroceni, în ziua în care în Parlament se dezbate şi votează moţiunea de cenzură depusă de opoziţie. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis urmează ca la ora 12.00 să aibă loc primirea Procurorului General al Statelor Unite ale Americii, domnul William Barr.

La ora 13.00 are loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcția de judecător al Curții Constituționale a domnilor Cristian Deliorga și Gheorghe Stan, iar la 15.00 este programată primirea echipei Special Olympics România.

Astăzi se dă votul pe moţiunea de cenzură depusă de opoziţie

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot" va fi dezbătută şi votată marţi de plenul reunit al Parlamentului. Moţiunea de cenzură a fost depusă şi citită săptămâna trecută în plen de deputatul liberal Gigel Ştirbu. Documentul este semnat de 173 de parlamentari aparţinând grupurilor PNL, USR, PMP, UDMR şi neafiliaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel