Daniel Zamfir, decizie la moțiune. A explicat și episodul din Parlament

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a făcut o serie de precizări, miercuri seară, după ce moțiunea de cenzură nu a mai fost citită în plenul reunit al Parlamentului. Votul ar fi urmat să aibă loc sâmbătă, însă ordinea de zi a ședinței de miercuri a fost respinsă.

Mihai Gâdea, miercuri seară, în platoul Antena 3, l-a întrebat pe Daniel Zamfir dacă votează moțiunea de cenzură. „Nu votez”, a răspuns acesta.

„Dacă îmi dați voie să explic puțin ce s-a întâmplat în Parlament. După cum ați văzut, în toată perioada aceasta, domnul Orban, doamna Turcan spuneau: fiecare zi cu Guvenul Dăncilă în funcție înseamnă pentru România dezastru, în fiecare zi România pierde. Atunci, ce s-a întâmplat? S-au reunit birourile de la Cameră și Senat. S-a hotărât, având în vedere că moțiunea a fost depusă la ora 17.30, să se întâlnească imediat și să stabilească un program, pentru ca moțiunea să fie votată cât mai repede.

(...) S-a votat, până la urmă, să nu se vină sâmbătă, am înțeles că domnul Ponta avea program de golf, alții nu știu ce treabă aveau... Ca atare, nu se mai votează sâmbătă, se votează joi (n.r. săptămâna viitoare).

Adică să mai ținem Guvernul încă o săptămână, deși, după spusele lor, era un dezastru să mai stea încă o zi", a spus Daniel Zamfir, miercuri seară, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel