Ce fac foştii miniştrii ai Guvernului Boc, după demisie

traian igas
traian igas

Pentru unii dintre foştii miniştrii din guvernul Boc demisia premierului a picat mănuşă. Cei mai multi profită de timpul liber şi s-au întors în colegiile de unde au fost aleşi pentru a pregăti alegerile. Unii dintre ei nu au uitat însă ce minister au păstorit şi îşi petrec timpul liber simulând activitatea de la Minister.

Spre exemplu, Traian Igaş se joacă în timpul liber cu cele două fete ale sale de-a poliţiştii. "După ce m-am întors de la Bucureşti am putut să stau mai mult de vorbă şi la joacă, dacă vreti, cu fetiţele mele. Am putut să mă joc cu cea mică de-a poliţaiul, i-am cumpărat o caschetă de poliţai şi acum e bucuroasă că şi ea e poliţai", spus Igaş.

Între timp pregăteşte şi alegerile în colegiul de unde a fost ales. "În toata această perioadă, de mandat la Ministerul Administratiei si Internelor, legatura mea cu electoratul şi cu reprezentanţii administratiilor locale a fost mai rară".

Şi Sulfina Barbu profită de timpul liber şi îşi petrece timpul la ţară cu familia. "Din discuţiile cu oamenii eu mă încarc, pentru mine e o plăcere să discut cu ei. Munca de ministru nu are pauze, aşa că plecarea de la minister a adus şi o bucurie familiei Barbu. Ziua de muncă începea la ora opt şi se termina la ora 11 noaptea. Nu poţi altfel. Când eşti în serviciul public nu există sâmbătă, duminică, sărbătoare. Am profitat şi am fost foarte mult cu familia mea, foarte mult s-a bucurat fiica mea, Andreea, şi soţul meu. Bineînţeles, am plecat la ţară, weekendurile de după schimbarea guvernului le-am petrecut la ţară", spune fostul ministru al muncii.

Ialomiţianu nu pare prea încântat de timpul liber pe care îl are la dispoziţie şi evită să petreacă foarte mult timp cu familia. "Am posibilitatea să stau mai mult în sânul familiei, dar nu trebuie să se bucure prea mult pentru că sunt multe de făcut aici în Braşov şi la Bucureşti în calitatea mea de deputat. Eu tot timpul sunt un om activ care întotdeauna caut ceva de făcut.", a spus Ialomiţianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel