Ce este și la ce e bun OMNi-BiOTiC 10

OMNi-BiOTiC 10 este o combinație de 10 tulpini bacteriene naturale cu localizare intestinală și un substrat cu rol nutritiv care oferă acestor microorganisme un mediu intern optim pentru reproducere și supraviețuire.

Cantitatea mare de microfloră naturală și acțiunea dovedită științific a OMNi-BiOTiC 10 au confirmat faptul că OMNi-BiOTiC 10 este un produs de excepție în corectarea dezechilibrelor florei intestinale asociate tratamentului antibiotic.

De ce antibioticele cauzează probleme digestive?

Pentru multe boli, antibioticele reprezintă o armă împotriva agenților patogeni periculoși și a tratamentelor care de cele mai multe ori au efect curativ. Cu toate acestea, ar trebui să știm că aceste tratamente sunt însoțite de efecte secundare care pot provoca dezechilibre ale florei intestinale. Sunt frecvent raportate evenimente adverse neplăcute tip greață sau diaree în timpul sau după terapia cu antibiotice (așa-numita diaree asociată tratamentului cu antibiotic sau DAA). Aceasta este cauzată de distrugerea multor bacterii intestinale care apar în mod natural, perturbând astfel metabolismul. Aceasta permite multiplicarea rapidă a bacteriilor rezistente la antibiotice, periculoase (de exemplu, Clostridium difficile), care pot contribui la apariția unor boli severe și chiar periculoase pentru viață.

De ce sunt bacteriile atât de importante pentru tractul intestinal?

Prezența diferitelor tulpini bacteriene sănătoase și a activității lor în organism este de o mare importanță pentru menținerea unei funcții digestive normale. În plus, aceste simbioze (bacterii naturale și importante pentru digestie) formează numeroase linii de protecție împotriva agenților patogeni, împotriva toxinelor de mediu și a substanțelor nocive care intră în intestin prin alimentele ingerate. Rezultatele studiilor arată că aportul de tulpini bacteriene probiotice preselectate ajută la distrugerea bacteriilor dăunătoare și, astfel, la prevenirea diareei.

Care este particularitatea OMNi-BiOTiC 10?

Particularitatea OMNi-BiOTiC 10 este reprezentată de matricea specială în care cele zece tulpini bacteriene OMNi-BiOTiC 10 au fost dezvoltate de ani de zile pentru a face bacteriile active și rezistente la mediul acid al stomacului și al bilei. Rezultatele excelente și eficacitatea garantată au fost testate în multe studii clinice efectuate la Spitalul Academic din Maastricht.

De ce combinația de tulpini bacteriene multiple este mai eficientă decât tulpinile individuale?

Numărul mare de 5 miliarde de bacterii active într-o singură doză, precum și combinația a 10 tulpini bacteriene diferite conferă OMNi-BiOTiC 10 proprietățile și caracteristiile succesului în corectarea dezechilibrelor florei intestinale. Combinația de specii bacteriene diferite urmărește o mai bună identificare și reproducere în intestin. În acest fel se obțin niveluri optime ale pH-ului (acidității) mucoasei, astfel încât răspândirea bacteriilor patogene se reduce și se îmbunătățește absorbția nutrienților.

Ce tulpini bacteriene naturale sunt utilizate în OMNi-BiOTiC 10?

Bifidobacterium bifidum W23, Bifidobacterium lactis W18, Bifidobacterium longum W51, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W37, Lactobacillus acidophilus W55, Lactobacillus paracasei W72, Lactobacillus plantarum W62, Lactobacillus rhamnosus W71, Lactobacillus salivarius W24.

Când trebuie utilizat OMNi-BiOTiC 10?

În plus față de efectul benefic global la nivelul dezechilibrelor florei intestinale, OMNi-BiOTiC 10 este conceput special pentru a răspunde la problemele digestive cauzate de antibiotice. Tulpinile bacteriene selecționate cu atenție susțin, de asemenea, mecanismele naturale de apărare ale organismului. Administrarea este recomandată în timpul și imediat după terapia cu antibiotice, la nevoie. OMNi-BiOTiC 10 este, de asemenea, potrivit pentru utilizare pe termen lung. Nu există dovezi că ar crea dependență.

Cum să administrați în mod corespunzător OMNi-BiOTiC 10?

Se recomandă adminstrarea dimineața înainte de micul dejun și/sau seara înainte de a veni. Dacă este posibil lăsați un interval de 1 oră înainte sau după administrarea antibioticelor. Ca și instrucțiuni de utilizare: se dizolvă pulberea din plic în 1/8 l de apă (jumătate de pahar de apă), se așteaptă să se dizolve și se bea.

Cum se administrează OMNi-BiOTiC 10 în mod corespunzător pentru a obține rezultate optime?

În timpul terapiei cu antibiotic, se administrează un plic de 2 ori pe zi. După terminarea tratamentului cu antibiotice, este recomandat a se utiliza timp de 14 zile, un plic pe zi pentru regenerarea florei intestinale și funcționarea corectă a proceselor digestive și a metabolismului.

Poate fi luat OMNi-BiOTiC 10 în mod constant?

Da, în principiu toate produsele OMNi-BiOTiC 10 pot fi administrate zilnic. Aceste produse sunt potrivite pentru a ajuta la funcționarea normală a intestinului în timpul sarcinii și/sau alăptării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel