EXCLUSIV  Ce electorat țintește Diaconu. Cine-i sunt alegătorii

Mircea Diaconu a făcut declarații despre electoratul său.

Candidatul la prezidențiale a detaliat ce înseamnă să fii independent pentru el, într-un interviu pentru DCNews:

„Statutul acela de independent e ca un contract public pe care îl am și nu renunț la el, orice ar fi, cât oi trăi. Acesta este statutul meu. Și dacă mă ating sau lucrez, conlucrez cu zona politică, nu înseamnă că neg zona politică, așa cum se practică sau e la modă. Antisistemul. În niciun fel la mine, dimpotrivă.", a spus Mircea Diaconu.

„Așa am trăit și muncit în Parlamentul European, cu statut de independent, în cadrul grupului liberal al Parlamentului European. Dar aveam acest statut. Și dacă intră oricine pe site-uri vede că Diaconu a fost independent, în cadrul grupului ALDE european, nu altfel.", a adăugat el.

„Independența mea este averea mea în această poveste. Și repet, rezultatul nu mă face disperat. Nu vreau voturi cu orice preț. Vreau doar să conving public cetățenii. Indiferent ce se va întâmpla după aceea. Însă, era ca și cum aș fi lipsit de la ultima etapă a unui parcurs politic în care m-am angrenat efectiv cu acte în 2008, fiind senator PNL, și mai departe, diversele etape din cariera mea de zonă politică, ar fi fost ca și cum lipseam exact la ultimul act al acestui concurs, într-un fel.", a încheiat candidatul independent la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel