Ce efect au drogurile luate de agresorul lui Galamaz

amfetamine
amfetamine

Amfetaminele pe care le-ar fi consumat Dragoș Șerban înaine de meciul dintre dau o senzație de energie, dând ușor dependență psihologică.

Amfetaminele sunt droguri, medicamente care măresc viteza de reacție a corpului, potrivit descrierii de pe wikipedia. Ele fac inima să lucreze mai repede și pompează adrenalina în sistem. Inițial sintetizate între cele două războaie mondiale, au fost folosite ca drog militar pentru a le da soldaților mai multă energie și a le mări viteza. Cum arată un tânăr sub influența lor: energic, euforic, cu pupilele dilatate, vorbăreț, atent, sigur de sine, superior.

Amfetamina sulfat dă celor care o folosesc extraenergie pentru 6-10 ore, previne somnul, reduce apetitul, mărește viteza inimii, accelerează respirația și dilată pupilele. Consumatorii acestei amfetamine se simt plini de energie, mai veseli și încrezători și din cauza acestor efecte există un risc foarte mare al dependenței psihologice.

Citeşte şi:

Scene dramatice la Petrolul – Steaua: Galamaz a fost lovit de un spectator, iar Tătăruşanu de o torţă aruncată din tribune. Meciul a fost suspendat – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel