Ce declara Iohannis la începutul pandemiei privind ALEGERILE vs. situația din prezent. Președintele: Între timp...

Președintele României Klaus Iohannis susține o conferință de presă, marți seară, la Palatul Cotroceni.

În cadrul conferinței de presă, președintelui Klaus Iohannis i-a fost reamintită declarația pe care a făcut-o la începutul pandemiei, privind alegerile. 

Klaus Iohannis a declarat apoi că „din nefericire, acum, în România, avem două probleme grave. Una de sănătate publică, pandemia. Între timp, am învățat multe despre acest virus. Știm ce măsuri se pot lua pentru a încetini răspândirea acestui virus. Pandemia rămâne o mare problemă și va fi rezolvată doar când vom avea un vaccin. În media apar știri pozitive despre cum au progresat unii sau alții cu producția vaccinului. În mod cert, nu poate nimeni să spună.”

Iohannis: Cu PSD în Parlament, lucrurile funcționează cu frâna de mână trasă 

Președintele România a subliniat în continuare că, pe lângă problema sanitară, avem și „o problemă politică”.

„Un Parlament dominat de PSD (...) Guvernul se luptă pentru a ține lucrurile sub control, iar PSD în Parlament trage frâna de mână. 

Românii își doresc un Parlament legitim care, împreunp cu Guvernul, lucrează pentru ei. Cu PSD în Parlament, aceste lucruri funcționează cu frâna de mână trasă, iar democrația nu poate fi pusă în paranteză.”

Noi suntem în situația să facem alegeri la termen. E singura modalitate prin care românii, în definitiv, își pot alege un nou Parlament care să permită construirea unui Guvern puternic în jurul PNL împreună cu alte partide democratice, o nouă majoritate care votează măsurile mult așteptate de români și care permit ieșirea României din criza sanitară și politică”, a mai spus Klaus Iohannis, marți seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel