Ce crede Becali despre protestatarii din Piața Victoriei. Mesaj surprinzător

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Gigi Becali a făcut declarații despre protestele din București împotriva Legii Carantinării.

'Eu nu cred că duhovnici ai Bisericii Ortodoxe au făcut proteste. De ce? Pentru că orice membru al BOR, fie că e preot, diacon, călugăr sau călugăriță nu are voie să facă proteste decât cu aprobarea BOR, a Patriarhiei. Nu au primit aprobare de la PF Daniel. Și ei se supun legilor civile. E o ascultare. Probabil, cei pe care i-ați văzut sunt stiliști care nu au legătură cu BOR sau să fie unii falși, care se îmbracă precum preoții. Eu sunt de partea protestatarilor din Piața Victoria. Am tot respectul pentru ei că fac jertfa asta. Nu pot să critic niște oameni pentru ceva ce eu nu fac. Ei sunt o voce. Le mulțumesc pentru că fac asta în locul meu, dar nu preoții! Ei nu au voie, ci doar prin dezlegare și aprobarea BOR!' a spus Becali, într-un interviu la România TV.

Cât despre Legea Carantinării, Becali a declarat:

'Cine se îmbolnăvește, la spital! Viața merge înainte! Ce facem? Ne închidem în casă? Oprim țara? Măsura principală care trebuie luată este în legătură cu cluburile! Nu fac parte din viața obligatorie a omului! Ce putem să oprim, să oprim! Nu moare omul dacă nu merge la club! Acolo e aglomerație și se îmbolnăvesc! Și chiar și restaurantele trebuie deschise până în ora 22. E logic! Și viața merge înainte! (...) Mie doctorii îmi spun Vitamina C, Vitamina D și Zinc. Dacă aș avea Covid-19, asta aș lua. Un văr a avut Covid-19. A urmat acest tratament și s-a vindecat!' a spus Becali.

'Nu poti sa mă obligi pe mine, sa mă bagi cu forța în spital sau să mă ții în carantină chiar dacă nu am virusul. Nu e normal asta, nu e logic, nu? E libertatea omului, nu? Acum, ai văzut. Nici asta, să mergem la judecător să dea el, că și-asa sunt instanțele blocate. Ce-am face? Unde-am ajunge? Persoana care e bolnavă trebuie izolată. Dacă nu se izolează din propria conștiință, trebuie izolata prin lege (...)

În ADN-ul nostru e Sfanta Liturghie! Alții zic că sunt nebun, dar eu nu sunt nebun. Ce spune Dumnezeu, eu așa cred. Dacă spune ca Împărtăşania face sănătos și trupul, și sufletul, eu mă împărtășesc și nu mă îmbolnăvesc de niciun COVID. Unde e Sfânta Liturghie, noi suntem protejați! Asta știu sigur! Haideți la biserică, la Sfânta Liturghie!' a mai adăugat Gheorghe Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel