Ce avantaje au produsele organice

Ce avantaje au produsele organice
Ce avantaje au produsele organice

Într-o perioadă în care grija pentru propria persoană este deosebit de importantă, magazinul online ZABE.ro se aliniază cerinţelor pieţei, nișate semnificativ pe produse BIO de o foarte bună calitate.

De astfel, în ultimii ani, agricultura ecologică a cunoscut o creştere extrordinară, beneficiile alimentelor cultivate în acest sistem fiind deosebit de importante pentru sănătate. Ideea este susţinută de numeroase studii care arată impactul pozitiv al agriculturii ecologice asupra sănătății, bunăstării și siguranței mediului.

Oferta ZABE este foarte variată şi accesibilă

Magazinul online Zabe.ro le propune clienţilor săi o ofertă variată şi bogată de produse alimentare BIO, inclusiv pentru copii şi bebeluşi, produse cosmetice, uleiuri esenţiale, produse de curăţenie şi întreţinere, dispozitive, suplimente şi vitamine.

Pe rafturile virtuale din băcănia cu produse organice a fost aşezat necesarul alimentar al consumatorilor, doar că nu în forma clasică, ci BIO. Prin urmare, utilizatorul poate să se aşeze liniştit în cel mai confortabil loc din casă şi să facă comanda pentru: cafea, ceai, cereale, orez, fasole, mei, linte, naut, mazăre, ulei, zahăr, cereale, cacao, drojdie, condimente, faină, esenţe, oţet, unt şi tot ce mai are nevoie pentru a-şi prepara mese gustoase şi sănătoase. 

De asemenea, produsele de curăţare şi întreţinere, precum detartrantul, detergenţii universali, cei pentru pete, rufe, vase, toaletă şi dezinfectanţii pentru mâini şi suprafeţe, nu doar că au eficiența produselor clasice, ci asigură şi un plus de sănătate celor care le utilizează. 

Produsele organice oferă multe avantaje 

Oamenii de știință demonstrează prin studii epidemiologice că alimentele organice au beneficii reale asupra sănătății umane prin faptul că: 



reduc riscul de obezitate: oamenii de știință indică o scădere cu 31% a obezității în rândul consumatorilor de alimente cultivate organic;
reduc expunerea la pesticide, susţinând o sănătate mai bună: consumatorii de produse ecologice sunt mult mai puțin expuși pesticidelor;
protejează dezvoltarea cognitivă a copilului: studiile epidemiologice au arătat că alimentele din producția agricolă convențională pot avea un impact negativ asupra sănătății, în special pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor.
susţin sănătatea sistemului neurologic: oamenii de știință au dezvăluit că persoanele care consumă produse organice au un IQ mai mare;
animalele crescute în ferme organice sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta anumite boli legate, strict, de producția intensivă. Ca urmare, în agricultura organică se utilizează mai puține antibiotice pentru tratamentul bolilor clinice, iar riscul de a dezvolta rezistență la antibiotice, la om, este redus;
scad riscul de boli cronice: consumul organic scade riscul de boli cronice, inclusiv de diabet și boli cardiovasculare. Produsele lactate organice conțin mai mulți acizi grași Omega 3, care protejează sistemul cardiovascular, în comparaţie cu produsele convenționale. Absența pesticidelor din alimentele organice protejează împotriva bolilor grave, cum ar fi boala Parkinson și anumite tipuri de cancer.

Prin urmare, sistemul agricol are un impact real asupra sistemului imunitar, asupra creșterii și dezvoltării sanatoase a omului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel