Ce au vorbit Gabi Firea şi Victor Ponta la telefon

Noua membră a Partidului Social Democrat (PSD), Gabriela Vrânceanu Firea, a declarat la România Tv că a avut o discuţie telefonică cu premierul Victor Ponta, în care acesta s-a arătat încântat că jurnalista şi-a făcut debutul în politică de partea social-democraţilor.

Gabi Firea a spus că în dialogul cu Victor Ponta, acesta şi-a declarat mulţumirea că fosta angajată a trustului Intact a ales PSD şi nu alt partid. "Am avut o mică discuţie şi cu domnul Ponta, mi-a spus că se bucură că vin în PSD nu în alt partid, a fost încântat că am ales PSD," a declarat jurnalista. Proaspăta membră a PSD a mai spus că îşi doreşte să participe la campania electorală a formaţiunii politice din care face acum parte, dar că nu îşi doreşte să devină ministru în cinci zile. "Ştiu că îmi pot rupe gâtul dacă nu colaborez şi nu las la uşă orice aroganţă", spune  Gabi Firea, care mai adaugă faptul  că, deocamdată, nu este interesată de funcţiile pe care nu le-ar câştiga într-o bătălie electorală. "Nu vânez un post de ministru. Dacă în cinci zile vreau să fiu ministru probabil că mandatul meu va dura cinci zile. Sincer, aş fi ipocrită să spun că nu îmi doresc să candidez," a explicat jurnalista. Despre rolul pe care îl va avea în noul său partid, Gabriela Vrânceanu Firea a spus că cel mai probabil acesta va fi unul de comunicator.  "Având în vedere experienţa mea de purtător de cuvânt, probabil voi fi unul dintre comunicatorii PSD. Nu am avut încă discuţii în acest sens," a declarat soţia lui Florin Pandele.

Intrarea în PSD a fostei vedete a Antenei 1 a fost anunţată duminică într-o conferinţă de presă, acolo unde jurnalista a recunoscut că cel care a convins-o să treacă de partea social-democraţilor a fost Robert Negoiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel