Ce anunț face primarul Sava

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat că operatorii de deszăpezire sunt pregătiți, după ce a inspectat bazele societăților Rosal și Rebu. Acestea sunt răspunzătoare  de implementarea programului de iarnă în sectoarele 3 și 4.

"Se vede că sunt pregătiți, o să vedem când se declanșează codurile de urgență. Atunci o să vedem și cum ies își poziționează (utilajele n.r.) la punctele fixe", a răspuns edilul unei întrebări a jurnaliștilor legate de pregătirea operatorilor, în contextul în care edilul a continuat marți verificarea bazelor de deszăpezire din Capitală și a precizat că va merge și la Urban pentru a controla situația.

Primarul Capitalei a precizat că Rosal va interveni cu 70 de utilaje. "Rosal acționează cu 70 de utilaje, dintre care 30 sunt pentru străzi înguste și diferența pentru șoselele principale și bulevarde. Stocurile de sare le au la nivelul maxim pe care și l-au propus. În sectorul 4, unde acționează Rebu, operatorul de salubrizare care are contract cu Primăria sectorului 4, se va interveni cu 70 de utilaje", a informat Răzvan Sava, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel